Sådan har du ALDRIG set den populære ‘X Factor’-veteran før

Hvis du er blandt dem, der havde blændet op for TV2 fredag aften, så har du nok bidt mærke i Thomas Blachman. Han slår normalt sine folder i det populære underholdningsprogram X Factor. 

Og her har han hurtigt bidt sig fast på alles læber. Dem, der følger med i sangkonkurrencen, vil nemlig kunne bekræfte, at Thomas Blachman ikke er typen, der pakker tingene ind. 

Men hele Danmarks Thomas Blachman har heller ikke lagt skjul på, at han godt kan blive varm om hjertet. 

Det har han vist i en årrække i det populære TV 2-program – men denne gang giver han slip på følelserne i den nye sæson af ‘I hjernen på stjernen’, der ruller over skærmen på DR. 

Han stifter nemlig bekendtskab med Jan Hellesøe, der er psykologisk manipulator og psykolog og TV-vært Josefine Høgh. 

Og det giver i den grad stof til eftertanke for Thomas Blachman, der bliver udsat for spektakulære iscenesættelser. De to værter prøver sammen at lægge et puslespil ud af Thomas Blachmans relationer, minder, sorger, tanker og følelser med det formål, at give ham et nyt blik på på dem selv – og på livet.

Og uden at røbe for meget, så får Jan Hellesøe i den grad den evigt populære Thomas Blachman ud af sin comfortzone. 

40 minutter inde i programmet udsættes Blachman nemlig for endnu et af Jan Hellesøes magiske oplevelser, og det er mere end hvad han kan bære. 

“Det er jo min fars profil, jamen Henning altså, for fanden hvor er det vildt. Det bliver jeg sgu rørt over. Det er jo min far, han lever endnu, men jeg savner ham ad helvedes til – jeg har ikke tid til at se ham, fordi jeg skulle her. For fanden Jan”, fortæller en hudløst ærligt X Factor-profil, som giver Jan Hellesø et kram og fortsætter: 

“Han er tre gange så stor som mig, jeg kravlede langs panelerne, fordi hans stemme fik jorden til at ryste. Han er en fantastisk far, han er en fantastisk mand. Hvordan hænger alt det her sammen, kan I forklare mig det? Hvad er det for noget?” 

I programmet får man en dybdegående indsigt i Thomas Blachman, der ellers er kendt for at være en meget privat person, der ikke bryder sig om at åbne op om sit privatliv.

Du kan se programmet ved at trykke her.