I hendes nye dokumentarfilm, ‘Pretty Baby’, afslører Brooke Shields, at hun som 22-årig var udsat for et seksuelt overgreb.

“Jeg kæmpede ikke så meget. Det gjorde jeg ikke. Jeg frøs bare fuldstændig.”

Brooke Shields åbner for første gang op om et seksuelt overgreb, der fandt sted for over 30 år siden.

Forud for sin kommende dokumentar – ‘Pretty Baby: Brooke Shields’, der har premiere fredag ​​på Sundance Film Festival – talte Shields med The Hollywood Reporter om filmen.

Den som sporer hendes liv tilbage til hendes tidligste modeldage, og hvorfor hun valgte at inkludere overfaldet, der fandt sted i hendes 20’ere.

“Jeg vidste ikke, om eller hvornår eller om jeg overhovedet ville tage det her op,” sagde den 57-årige model, der blev entreprenør, om overfaldet af en unavngiven Hollywood-professionel, der fandt sted på et hotelværelse flere årtier siden.”

“Det har taget mig mange års terapi for overhovedet at kunne tale om det,” fortsatte hun. “Jeg har bestemt arbejdet meget hårdt igennem det, og jeg har lært at bearbejde det.”

“Og jeg er kommet til et sted, og vi er kommet til et tidspunkt i vores samfund, hvor vi kan tale om disse ting meget mere åbent. Jeg anede ikke, at jeg ville sige det,” tilføjede Brooke Shields.

Moren til to piger forklarede, at hun ankom til et sted, hvor hun troede, at det at dele sine erfaringer kunne hjælpe hende med at være en fortaler for andre, der har det svært.

“Hvor jeg kom fra, var det som kvinde, som mor, som en, der har levet med skyldfølelsen i så lang tid og konstant havde forsøgt at lære at bearbejde det,” forklarede Suddenly Susan- skuespillerinden.

“Jeg ønskede at dele denne historie med andre mænd og kvinder, som muligvis kæmper eller forsøger at overleve dette, i håb om, at i det mindste, hvis jeg deler hændelsen og historien, så hjælper det andre til at arbejde igennem, hvad end de har brug for at arbejde igennem. Jeg håber at være den type advokat,” tilføjede hun.

Shields er spændt på, at dokumentaren får premiere, og ser frem til at se, hvad der bliver det næste for hende i Hollywood.

“Jeg er så spændt på at starte de nye kapitler i mit liv. Og på trods af det hele elsker jeg at være i denne branche. Det er en gave at være begejstret for det, jeg laver,” sagde hun om sin tid i Hollywood.

“Jeg frygter ikke nogen del af det, for for mig er historien så meget større,” fortsatte Shields. 

“Hændelsen, der utvivlsomt vil blive fokuseret på, er fem minutter (i filmen), men der er en hel anden time og 45 minutter. Jeg er så stolt af at se på mit arbejde og sige: ‘Det har jeg opnået og jeg blev ved med at lære, og jeg blev ved med at vokse.’ Jeg er her stadig.”