Britney Spears hævder, at hendes familie gjorde skade på hende.

Britney Spears fortæller, at hun endelig har sat sine ben i Las Vegas igen efter at have været væk i flere år.

Popstjernen afslørede søndag, at hun var vendt tilbage til Sin City for første gang siden 2017 – da hun afsluttede sit ‘Pi ece of Me’-show, der havde kørt i 4 år, og som blev det sidste gang hun optrådte offentligt i byen. Det skriver mediet TMZ.

Nu hvor hun er vendt tilbage i normale omgivelser – hvor hun bare er en lidt mere ‘almindelig person’ i modsætning til en showpony – fortæller Britney, at hun elskede det, men at hun også ærger sig over alle år, hvor hun var som ‘en salve’ på scenen. 

I et langt Intagram-opslag skriver Britney, at hendes familie plejede at få VIP-behandling på grund af det arbejde, hun lavede der, samtidig med at hun antyder, at hun aldrig selv fik luksusen, men i stedet blev udsat for barske forhold og en opslidende tidsplan.

I et andet opslag beskrev Britney, hvilket slags skema hun arbejdede efter – og med henvisning til sin tid i underholdningsindustrien som helhed. Hun fortalte, at hun arbejdede døgnet rundt, efter en tidsplan der gik fra 8.00 til 18.00, med lidt eller intet privatliv.

“Dette skete for mig i 4 måneder efter at jeg arbejdede for min far og min familie i 13 f***** g år … jeg gav alt, da jeg arbejdede, kun for bogstaveligt talt at blive smidt væk … jeg var ingenting mere end en marionet for min familie, men for offentligheden optrådte jeg bare på scenen og gjorde, hvad jeg fik besked på at gøre … men det var værre end det, fordi det blev accepteret og godkendt af de mennesker, jeg elskede mest,” skrev hun. 

Ydermere fortæller Britney, at hun føler, at hendes forældre er sluppet afsted med det hun anser for kriminel adfærd, og lover at ikke stoppe kampen, før de bliver holdt ansvarlige, for det de har gjort.

“Jeg er ikke færdig … jeg vil have retfærdighed og vil ikke stoppe, før der er gjort noget mod dem, der skadede mig … og JA jeg blev skadet !!!! Dette er en besked til alle, der er blevet truet på deres liv … Du er IKKE ALENE!!!!” Afslutter hun sit opslag.