Politiet blev ringet til Britney Spears’ hus, efter hun slettede Instagram-konto.

Britney Spears’ fans troede, at der var noget alvorligt galt med sangerinden, efter at hendes Instagram-konto forsvandt. Og ringede til politiet til hendes hjem for at se, om hun var i fare.

Retshåndhævende kilder fortæller, at den kære Britney Spears, har slettet sin Instagram-konto, noget hun har gjort mange gange og på et tidspunkt inden for de sidste 12 timer. 

Britney er i problemer

Af en eller anden grund blev fans foruroligede, idet de troede, at den slettede konto betød, at Britney var i problemer. Og ringede derfor til Ventura Co. Sheriff’s Office.

Deputerede fra sheriffens kontor gik derefter ud til Britneys hjem og fastslog, at der ikke var nogen grund til at tro, at hun var i fare. Det er uklart, om de talte med Britney direkte, eller om en anden forsikrede dem om, at hun var okay.

Hændelsen kommer mindre end to uger fra, da Britney blev set på en lokal restaurant, hvor vidner fortæller os, at hun blev “manisk” og frustreret på sin mand, Sam Asghari, til det punkt, hvor hun stod op og gik. 

Skiftede navn

Britney ændrede for nylig sit navn på sin Instagram-konto til River Red, og postede en video, hvor hun dansede og annoncerede, “Jeg ændrede mit navn til River Red” … og herunder, “undervurder ikke renhedens kraft.”

Vil sælge huset

Britney begyndte for nylig at vise sit hjem i Calabasas uden for markedet til potentielle købere. Hun købte først huset sidste år – men kilder har fået at vide, at hun aldrig rigtig var fan af stedet – købte det for 11,8 millioner dollars og sælger det nu for 12 millioner dollars.

Velfærdstjekket blev foretaget i det hjem, hun har boet i i årevis i Thousand Oaks.

Opdatering

En talsmand for Ventura Co. Sheriff’s Office fortæller til TMZ, at det var omkring 23:00 tirsdag aften, da de begyndte at modtage opkald om Britney Spears, der slettede hendes Instagram-konto. 

Myndighederne gik til hendes hjem af en overflod af forsigtighed.