En misforståelse under hendes majestæts besøg, resulterede i rasende borgere. Nu kommer der er undskyldning.

Der var lagt rød løber ud, og der var langt fra mangel på blomster og flag, da hendes majestæt dronning Margrethe gik i land fra kongeskibet Dannebrog ved Randers Havn torsdag formiddag.

Dronningens sensommertogt blev mødt af spændte randrusianere ved kajen, der havde klargjort buketter, musik og sågar F-16 overflyvning. Monarken nåede også at hilse på lokalbefolkningen på årets sidste sommerdag.

Men mange randrusianere fik pludseligt tørret smilet af og det sure mine på, da festlighederne lakkede mod enden og det var på tide at tage hjem.

Indbyggerne kunne nemlig vende tilbage til deres biler, hvor der ventede en parkeringsbøde i vinduesviskeren.

Det skriver Randers Amtsavis.

Men er man en af de langt fra tilfredse borgere der skulle punge ud for parkeringen, så er der godt nyt.

Ifølge sektionsleder ved kommunes Veje og Trafik, Magnus Vilstrup Andersen, er der nemlig tale om en beklagelig fejl. P-vagten skulle nemlig slet ikke have været på ruten.

– Det var ganske enkelt en misforståelse. Kommunen havde fortalt p-selskabet Apcoa, at der ikke skulle betales for at holde på pladserne ved havnen lige netop denne dag – en praksis vi også bruger for eksempel i forbindelse med Randers Festuge, fortæller Andersen til Randers Amtsavis.

Der er derfor ingen grund til at hive pengepungen frem, hvis du er en af de uheldige bilister. P-bøderne vil nemlig blive annulleret, lover sektionslederen.

Dronningens ophold var et kort visit. Hun skulle nemlig dagen efter stige ombord på Dannebrog igen, hvor næste stop på ruten var Fredericia fredag.