Ét par skiller sig ud fra de to andre i aftenens store finale.

Så kom dagen som tre dansepar og utallige seere har ventet på: i aften skal vinderen af ‘Vild med dans’ 2023 findes.

Braget af jubilæumssæsonens helt stor finale vender tilbage til Forum Horsens for første gang siden 2019, og her skal Mette og Morten, Fredrik og Jenna, og Kasper og Karina danse til skosålerne skriger, i håbet om at kunne kalde sig for årets vinderpar.

Både Jenna Bagge og Karina Frimodt har til gode at kunne tage et vindertrofæ med sig hjem, hvorimod Morten Kjeldgaard jagter sin anden sejr i sin ‘Vild med dans’-karriere.

Og spørger man bookmakerne, så er der gode chancer for, at Morten kan fordoble sit antal af trofæer i hjemmet.

Danske Spil-eksperten, Mathias Reimer Larsen, spår nemlig Mette og Morten til at gå med sejren. Parret har i dén grad oddsene på deres side.

Danskere der ønsker at spille på parret i finalen får nemlig kun 1.80 retur, skulle parret blive sæsonens vinderpar.

Længere nede på listen finder vi Kasper Fisker og Karina Frimodt, der giver 3.15 igen, og i bunden ligger Fredrik Trudslev og Jenna Bagge med 4.50 gange pengene igen.

Denne sæson har dog bragt adskillige overraskelser med sig, hvilket har gjort det tæt på umuligt at forudse hvem der sikkert er gået videre uge efter uge, og hvem der har måtte i omdans.

– Jeg kan tælle på ÉN finger, de gange, jeg har haft ret i årets ”Vild med dans”-sæson. Det har været uforudsigeligt, dommerstemmerne er fløjet rundt i øst og vest, og den ene uge var mere vanvittig end den næste (…) Vi står dog fast på, at det bliver Mette Sommer, som fredag aften sikrer sig medlemskab af den eksklusive loge af kendte, der er lykkedes med at danse sig ind i både dommerne og danskernes hjerter, og tager sejren, fortæller Larsen ifølge Se og Hør.

‘Vild med dans’ finalen kan ses på TV 2 fra klokken 20.00.