Panisk popstjerne: Tør ikke besøge familien.

Det 21-årige pop-ikon har de sidste par måneder følt sig meget overvåget, når hun besøgte hendes families hjem i Los Angeles – og spekulationerne har desværre vist sig at være sandfærdige. Det skriver TMZ.com

Der er tale om den 39-årige Christopher Anderson, der flere gange har opsøgt hendes familie for at udtrykke hans kærlighed for popstjernen.

Ifølge retsdokumenter, er politiet siden december blevet tilkaldt fem gange, til familiens hus i Finneas, hvor Anderson har forsøgt at bryde ind.

Ifølge Billie Eilish’ far har Anderson op til flere gange forsøgt at bryde ind i hjemmet, for at opsøge hans helt store idol.

Billie Eilish fortæller nu, at Andersons skræmmende indbrudsforsøg har givet hende angst, og derfor ikke føler sig tryg ved at besøge familien længere.

Nu har hun så valgt at få rettens støtte, og beder om en dommers beskyttelse mod den skræmmende superfanen. 

Ud over beskyttelse af sig selv, har Eilish også bedt om beskyttelse af hendes familie.

Det er ikke første gang den unge musiker har døjet med fans der har trængt sig ind i hendes privatliv uønsket. Hun har tidligere også fået beskyttelse mod Prenell Rousseau, der skal holde sig væk fra sangerne og hendes familie i tre år.