‘Bad boy’-sangerinden er i dyb sorg

Nu fortæller Billie Eilish om tabet af en af sine bedste venner.

Hunden “Pepper” var sammen med sangerinden Billie Eilish (21) i 15 år. Nu må “Grammy” -vinderen sige farvel til sin elskede hund med tungt hjerte.

“Min livslange bedste ven,” skrev “Bad Guy”-sangerinden i en række søde billeder af den sort-hvidplettede firbenede ven, som hun postede på Instagram.

Billederne dokumenterer tævens liv, viser hende med sin familie, gå tur med sin hund, sove og kæle med mor Billie, som tydeligvis elskede at nusse dyret, tage selfies og bruge tid sammen med hende selv som lille pige.

Nu må popsangerinden med tungt hjerte sige farvel til sin “bedste ven”, som har fulgt hende i det meste af hendes liv: “Du har klaret det 15 år, dit forbandede dyr, jeg elsker dig,” rettede verdensstjernen rørende ord til sit afdøde kæledyr.

“En dag vil jeg se dig igen, søde pige. Jeg vil savne dig for evigt,” forsikrede den 21-årige sine fans og indrømmede, at det var en “virkelig hård dag” for hende.

Billies følelsesladede ord til sin tro følgesvend og de hjerteskærende optagelser af hendes afdøde hund bevæger også sangerindens fans og venner, som sørger med hende.

“Jeg er så ked af det,” sagde kollegaen Demi Lovato (30) for eksempel sammen med mange andre følgere, der sendte kærlighed, styrke og virtuelle kram til den grædende hundemor og trøstede hendes idol.