Nu afslører billeder, at den 75-årige konge fortsat bruger det.

Denne artikel blev udgivet første gang tidligere i år..

Den 75-årige monark mødtes med finansminister Jeremy Hunt på Buckingham Palace Kongen afholdt tirsdag morgen et personligt præ-budgetmøde med finansminister Jeremy Hunt på Buckingham Palace. Charles, der er 75 år og i behandling for kræft, blev fotograferet i det private audiensrum i sin kongelige residens i London.

Det skriver HelloMagazine.

Det lader til, at kongen har bevaret sin afdøde mor, dronning Elizabeth IIs, husholdningsgadget, som gik viralt i juli 2019. På et af billederne kunne man se en Dyson-ventilator i baggrunden ved siden af et højt gyldent bord, mens kongen mødtes med finansministeren.

Da Hendes Majestæt udnævnte Boris Johnson til Storbritanniens premierminister i sommeren 2019, oplevede landet en hedebølge.

Dengang blev det rapporteret, at salget af Dyson-ventilatoren skød i vejret, efter dronning Elizabeth II blev set bruge en på Buckingham Palace som sit trick mod varmen.

Kongen har udskudt de fleste af sine offentlige pligter, mens han er i behandling, men den 21. februar holdt han et personligt møde med den nuværende premierminister, Rishi Sunak.

Du kan se billeder her.