Den amerikanske komiker Bill Cosby er blevet kendt skyldig i endnu et seksuelt overgreb. Denne gang er der tale om et overgreb, der angiveligt fandt sted i 1975.

Bill Cosby har igen været i retten i forbindelse med en sag om seksuelt overgreb. Denne gang var der dog tale om en civil retssag, og ikke en strafferetlig retssag.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian beskyldt for kjole-bommert: Nu reagerer hun

Den amerikanske komiker er ifølge ET blevet kendt skyldig af et nævningeting i en civil retssag i Californien. Det betyder, at det er blevet konkluderet, at han har begået det overgreb, han er anklaget for at have begået mod en kvinde i Playboy Mansion i 1975.

Kvinden, hvis navn er Judy Huth, er blevet tilkendt en erstatning på 500.000 dollars, hvilket er svarende til omtrent 3,5 millioner danske kroner.

I retten blev det af Judy Huth forklaret, at den amerikanske komiker inviterede både hende og en ven med til Playboy Mansion i 1975. På daværende tidspunkt var hun 16 år gammel, mens Cosby var 37 år gammel.

Ydermere har hun forklaret, at han på et tidspunkt, mens de opholdt sig i Playboy Mansion, tog hendes hånd og brugte den til at masturbere hans penis.

Bill Cosby, der i dag er 84 år gammel, var ikke selv til stede i retten, men han har dog afvist beskyldningerne. I et vidneudsag, der er blevet optaget video, og som blev vist i retten, fortæller den 84-årige Cosby, at han ikke husker Judy Huth.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber sagsøgt

Hertil slog han også fast, at det aldrig har fundet sted, da han aldrig ville kunne finde på at opsøge seksuelt samværd med en person, der ikke er fyldt 18 år.