Det var de færreste som opdagede det.

Under en tilsyneladende almindelig aften på det elskede Badehotel fik seerne (og gæsterne) serveret en overraskelse, som fik mange til at spærre øjnene op.

Det blev nemlig afsløret, at det er den tyske løjtnant, Uwe, som er far til Frida.

Mens dramaet foldede sig ud i spisesalen med nyheden om Fridas far, var der én detalje, der undslap de fleste: Nemlig at Lydia slet ikke var til stede i rummet ‘rigtigt’. 

Det skriver TV 2

Dette kreative trick blev først afsløret efterfølgende, da det kom frem, at scenerne med Lydia var filmet separat og senere redigeret ind i sekvenserne, så det så ud, som om hun deltog i begivenhederne sammen med de andre gæster.

Læs også: Morten Kjeldgaard uddyber: Derfor siger han nej til ‘Vild med dans’

Årsagen til, at karakteren Lydia ikke var til at finde blandt de andre gæster i det originale klip, er, at Sonja Oppenhagen, der spiller Lydia, kom til skade med sit knæ, og i maj skulle hun derfor gennemgå en operation. Netop denne operation var skyld i, at Lydia ikke var til at finde blandt de andre, en episode som da ikke behagede skuespilleren. 

“Det var da dejligt at komme tilbage på arbejde efter at have siddet i en lænestol i så lang tid. Så lagde jeg krykkerne, og så filmede de, så man ikke kunne se min store skinne på benet”, forklarede Sonja Oppenhagen til mediet. 

Derfor er hendes scene i spisesalen optaget langt senere, og den er så efterfølgende på digital vis blevet sat sammen med de andre optagelser. På den måde ser det i afsnittet ud som om, at Lydia sidder ved bordet foran hr. Aurland, men i virkeligheden sad hun altså i spisesalen alene.

Sonja Oppenhagen er ikke den eneste som har været udfordret under optagelserne. Også Jens Jacob Tychsen har haft problemer, da han brækkede foden inden optagelserne gik i gang.

Det kan du læse mere om her:

Udfordret Hr. Weyse: Brækket fod under optagelser til ‘Badehotellet’