Nu er det bekræftet, at programmet vender tilbage.

Jan Hellesøe, den kendte psykologiske manipulator fra Sønderborg, er i fuld gang med at forberede den næste sæson af sit populære show ‘I hjernen på stjernen’. Under en nylig optræden ved premieren på ‘Hammarskjöld’ i København delte han spændende nyheder ikke kun om sit privatliv, hvor han har fået sit fjerde barn, men også om sit professionelle virke.

Læs også: Prins Joachim taler ud: “Vi er kommet videre”

Hellesøe afslører, at han og hans team aktivt arbejder på at sammensætte castet til den potentielle fjerde sæson af programmet. “Vi arbejder hårdt på at caste til en eventuel sæson 4 af ‘I hjernen på stjernen’. Derfor er jeg i København et par gange om ugen,” forklarer han i et interview med HER&NU.

Castingprocessen er en vigtig del af forberedelserne, hvor Hellesøe selv spiller en central rolle. “Vi tager os tid til grundigt at overveje, hvilke personligheder der kunne være interessante for programmet. Herefter begynder vi at tage kontakt. Hvis jeg personligt kender de potentielle deltagere, henvender jeg mig direkte, mens vi ellers følger de officielle kanaler,” siger han.

Læs også: ‘Badehotellet’-stjerne med vild afsløring: Blev hånet

Når det kommer til valg af deltagere, har Hellesøe ingen faste præferencer. Han værdsætter en bred vifte af historier og baggrunde. “Jeg er åben over for alle slags deltagere. Jeg mener, at de fleste mennesker har interessante historier, som vi kan lære noget af,” påpeger han.

For at forberede sig til optagelserne, investerer Hellesøe betydelig tid i at dykke ned i deltagerens personlige historier. Han lytter til podcasts, som deltagerne har medvirket i, og læser interviews de har givet for at få en dybere forståelse af deres liv og erfaringer.

Denne omhyggelige tilgang sikrer, at hver episode af ‘I hjernen på stjernen’ er både dybdegående og engagerende, og understreger Hellesøes engagement i at bringe autenticitet og indsigt til sit publikum.