De hittede alle i 90’erne og start 00’erne. Nu samles de igen – dog denne gang som en gruppe.

‘Vi elsker’ præsenterer nu en helt ny pigegruppe – som dog er bestående af nogle af de mest kendte danske kvindelige sangerinder i 90’erne og 00’erne.

Det deler de i et opslag på Instagram.

Det nye danske band “Way back when” består af Maria Montell, Saszeline, Julie Berthelsen, og Julie Blå Øjne, som alle er kendte fra deres succesfulde sangkarrierer i 1990’erne og 2000’erne.

Bandet vil debutere med optrædener på musikfestivalen “Vi Elsker”, som er kendt for at fremvise kunstnere, hvis musik blomstrede for to til tre årtier siden. I stedet for at præsentere ny musik, vil de fire kvinder bringe et nostalgisk twist ved at optræde med hinandens klassiske hits.

LÆS OGSÅ  Mette Frederiksens Instagram-opslag giver bagslag: Derfor råber danskerne op
Foto: Screenshot Instagram story/ Vi Elsker

Det skriver SE & HØR.

Saszeline Emmanuelle deler, at de stadig ikke har besluttet, hvilke sange de vil fremføre sammen, men hun håber at kunne overbevise de andre om at tilpasse sangen ‘Let Love Be Love’ fra “Christmas nights” til “summer nights”. Hun forestiller sig, at det kunne skabe en smuk harmoni mellem deres stemmer, hvilket kunne resonere godt med det danske publikum.

LÆS OGSÅ  Josefine Høgh og Christian Degn slår sig sammen: Det skal de nu

Nogle af de mest kendte hits fra de fire sangerinders karrierer omfatter numre som “This is how we party”, “Soap is in the air”, “Romeo”, “Fiskene i havet”, “Every little part of me”, “Shout”, “And so the story goes (Di Da Di)”, og “Jeg er her for dig”.

“Way back when” vil have deres første optræden i Rødovre den 10. august, hvorfra de vil fortsætte til Aalborg, Odense, og Esbjerg, hvor de vil genskabe og fejre en æra af dansk popmusik.