‘The Kardashian’-stjernen Khloé Kardashian skal være mor igen. Hun venter nemlig barn med sin ekskæreste basketballspilleren Tristan Thompson.

De er i forvejen forældre til et barn sammen, og nu er det blevet bekræftet, at de venter deres andet barn sammen. Også selvom de ikke længere danner par.

LÆS OGSÅ: Stjerne åbner op: Vil have børn

Det skriver flere amerikanske medier, herunder People og ENews.

Det er en repræsentant for den 38-årige Khloé Kardashian, der har bekræftet, at det tidligere par vil bringe endnu et barn til verden.

“Vi kan bekræfte, at True vil få en søskende, der blev undtaget i november,” lyder det fra repræsentanten.

Det er ligeledes blevet bekræftet, at det ikke er Khloé Kardashian selv, der er gravid. Derimod vil der blive brugt en rugemor.

“Khloé er utroligt taknemmelig for den ekstraordinære surrogat for sådan en smuk velsignelse. Vi vil gerne bede om venlighed og for privatliv, så Khloe kan fokusere på sin familie.”

Parret gik fra hinanden i januar, hvor det blev opdaget, at Tristan Thompson var blevet far til et barn med en andenk vinde, Maralee Nichols.

LÆS OGSÅ: Har fået nok: Elon Musk er blevet sagsøgt

Det ændrer dog ikke på, at Tristan og Khloé inden længe skal være forældre til deres andet barn. De har i forvejen datteren True, der kom til verden for fire år siden.