Den hyldede underholder har måtte sande hård realitet, efter at have taget afsked med endnu en nær ven

Hele Danmark har inden for de sidste par måneder måtte vinke farvel til to af nutidens største navne i dansk underholdning.

Den 1. april kom meldingen om, at Dario Campeotto var sovet stille ind, i en alder af 84 år.

Og igen den 8. juni måtte dansk populærkultur endnu engang flage på halvt, da Peter Belli tog afsked med verdenen, blot 11 dage før musikeren ville have fyldt 80 år.

Men for nogle danskere var afskeden hårdere end for andre.

For Keld og Hilda Heick var det nemlig ikke blot afsked med to giganter indenfor dansk underholdning, men også et trist farvel med to nære venner.

Og det har fået ægteparret til at sande en hård realitet om livet, og hvad der er tilbage.

– Vi sidder jo yderst på grenen nu, og vi må erkende, at vi ikke lever evigt. Det tænker man, når man mister endnu en ven, fortæller Keld Heick til Newsner Danmark.

Heldigvis har både Keld og Hilda fortsat deres gode helbred og høje livsglæde, til trods for en alder der er tættere på 80 end 70. Det kunne især Hilda bevise, da hun som 75-årig deltog i hitprogrammet ‘Vild med dans’ i 2020, hvor hun nåede hele vejen i kvartfinalen med den professionelle danser, Michael Olesen.

Men desværre kunne hverken Campeotto eller Belli følge trop med Heick-parrets sunde liv. Blandt andet kendte ægteparret godt til Darios dårlige helbred, efter at have været igennem en større operation for kræft i bugspytkirtlen, inden han sov stille ind.

Heldigvis kan Keld og Hilda tænke tilbage på tiden med den gamle ven, der har haft et liv parallelt med Heick-ægteparret.

– Og Dario var jo aldrig kedelig. Det var altid sjovt, når han var der. Han var bare så hyggelig og sjov, siger Keld.

Han understreger også, at selvom Dario har efterladt enken Gertrud Campeotto efter næsten 50 års ægteskab, klarer hun tabet fint og har det godt i dag.