Det britiske medie The Mirror har interviewet værelseskammeraten til Christian Brueckner, der er mistænkt for at stå bag kidnapningen og drabet på Madeleine McCann.

Efter 13 års efterforskning ser politiet ud til at have fundet den person, der kidnappede den blot 3-årige Madeleine McCann fra en ferielejlighed i byen Pria da Luz i Portugal. 

Tysk politi er overbevist om, at pædofilen Christian Brueckner står bag, og de mener også, at han dræbte Madeleine McCann.

Tysk politi er overbevist om, at pædofilen Christian Brueckner står bag, og de mener også, at han dræbte Madeleine McCann.

Christian Brueckners tidligere bedste ven, Michael Tatschl, er dog ikke så sikker.

Tatschl og Brueckner boede sammen i Praia da Luz på det tidspunkt, hvor Madeleine på mystisk vis forsvandt i maj 2007. Og selvom Tatschl ikke er i tvivl om personligheden bag Christian Brueckner, tror han ikke på, at han dræbte Maddie.

Til gengæld føler han sig helt sikker på, at tyskeren har solgt Maddie videre med fortjeneste.

Solgt til Marokko?

“Han er en pervers, og han er mere end i stand til at gribe et barn for at misbruge ham seksuelt eller for penge,” siger Brueckners tidligere bedste ven, Michael Tatschl i et interview med det britiske medie The Metro.

Han tilføjer også, at Madeleine McCann godt kan være i Marokko.

“Han pralede altid af penge og tjente penge. Han talte endda om at sælge børn, måske til Marokko,” siger han til Metro og tilføjer:

“Jeg tror, ​​han kunne have solgt Maddie til nogen. Måske en sexring. Jeg boede hos ham på det tidspunkt. Han var min bedste ven. Det ved jeg, at han gjorde, siger Tatschl.

Mens den pædofile tyskers tidligere bedste ven ikke er i tvivl om, hvad der skete med Madeleine McCann, har der været mange forskellige tilbud.

Tysk politi menes at være sikker på, at Madeleine er blevet dræbt, og at det højst sandsynligt er sket kort efter, at Christian Brueckner havde kidnappet hende.

I Portugal er politiet stadig hængt op på teorien om, at Madeleine McCanns egne forældre stod bag.