‘Jack-ass’-skuespilleren er anholdt for vold i hjemmet, han skulle angiveligt have sparket en kvinde.

De juridiske problemer bliver ved med at fortsætte for Bam Magera, den tidligere ‘Jack-ass’-stjerne blev anholdt for vold i hjemmet, efter at have en kvinde fortalte politiet, at han sparkede hende.

San Diego Country Sheriff’s Department fortæller til TMZ, at Bam blev arresteret sidste torsdag omkring 05.30, efter at politiet blev kaldt til et hjem i Escondido, Californien.

Det påståede offer fortalte, at de politiet, at Bam sparkede hende. Han blev arresteret og anholdt i Vista Detention Facility på en sigtelse for kropslig skade på en nuværende eller tidligere ægtefælle, samlever, datingpartner eller medforældre.

Politiet siger, at det påståede offer fortalte til politiet, at hendes “mand” sparkede hende. Men vores kilder siger at det påståede offer IKKE er bams ekskone Nikki Boyd, men snarere hans nuværende kæreste.

Nikke ansøgte om juridisk adskillelse fra ‘Jack-ass-‘-stjernen i sidste måned, da hendes advokat David Glass fortalte os, at beslutningen var et direkte resultat af, at Bam tilbragte tid med deres søn, mens Nikki troede, at han var påvirket.

SDCSD siger, at Bam stillede 50.000 dollars i kaution dagen efter sin anholdelse og blev løsladt fra varetægtfængslingen.

En talsmand for anklagemyndigheden fortæller, at der ikke vil blive rejst tiltale i sagen fra deres kontor, da de kun indgiver sigtelse, når de mener, at de kan bevise det ud over enhver rimelig tvivl.

Det er uklart, om der vil blive rejst tiltale andre steder.