Nu lyder der særlige nyheder fra den kendte Bagedyst-stjerne.

Ditte Julie er især kendt fra sin deltagelse i ‘Den store bagedyst’ som hun deltog i tilbage i 2015. Derudover er hun kendt for sit tidligere online kage-univers “Klub Ditte Julie”.

Hun har for nylig afsluttet sin uddannelse som “Metakognitiv Mind Terapeut”, hvilket markerer et betydeligt skift mod spirituel rådgivning og coaching. Denne udvikling blev fejret og delt med hendes følgere på Instagram, hvor hun stolt annoncerede opnåelsen af ikke blot én, men fire nye titler: Meta Mind Coach, Mind Performance Coach, Mind Behaviour Coach, og Mind Me Coach.

Ditte Julies rejse ind i det spirituelle felt begyndte for omkring 1,5 år siden, da hun besluttede at forfølge en dybere forståelse af sig selv og sin plads i verden. “Jeg har uddannet mig selv, jeg har taget vejen på egen krop, sind og sjæl og bygget en forståelse og mening for HVEM JEG ER, og min forretning har allerede fået vinder,” skriver hun i sit Instagram-opslag, hvilket understreger hendes personlige vækst og professionelle udvikling gennem denne proces.

Efter at have lukket “Klub Ditte Julie” i august, lancerede hun “Den bevidste CEO”, en virksomhed, der afspejler hendes nye fokus på selvudvikling og spirituel vejledning. Ditte Julie beskriver dette nye kapitel som en mulighed for at inspirere andre til at leve mere autentisk og tage ansvar for deres eget velvære. “Jeg drømmer om at flytte hele mennesker mod et mere autentisk jeg, skabe bevidsthed og indre flow, uagtet hvad du laver! Træd ind i rollen som CEO i eget liv og tag ansvar for dit velvære,” forklarer hun om sin vision for “Den bevidste CEO”.

Ditte Julies transformation fra kageentusiast til spirituel coach og terapeut illustrerer en bemærkelsesværdig personlig og professionel rejse, der understreger vigtigheden af selvopdagelse og det at følge sin passion.

Du kan se hele opslaget herunder: