Skuespillerinden raser på de sociale medier

Disse dage står i modens tegn, når Copenhagen Fashion Week afvikles i København.

Her bliver nogle af de største modebrands fremvist på catwalken i den danske hovedstad, og de kendte flokkes til det fabelagtige event for at overvære de glamourøse designs.

Én der dog ikke vil være at finde på den forreste række, når modellerne spankulerer op og ned af gulvet, er skuespillerinden Rosalinde Mynster – tværtimod har hun travlt med at svine arrangementet til.

Det skriver Her og Nu.

Den 32-årige ‘Badehotellet’-stjerne tog nemlig til de sociale medier, for at udtrykke hendes brændende modstand af Copenhagen Fashion Week.

– Kære modeuge. Jeg hader dig, indleder hun det dybt frustrerede indlæg.

– Fordi du får folk til at tro, de skal være rige for at se seje ud. Fordi du holder den kapitalistiske drøm i live om, at jo mere vi bruger og producerer jo bedre. Fordi tøjindustrien er den sorteste samvittighed dækket af glimmer og kendte mennesker, som får folk til at tænke, de er mindre værd i stedet for sig selv og planeten. Modeuge. Du er klam.

Men udover dem grimme tone sender hun samtidig et vigtigt budskab afsted, skulle der sidde nogle af modeugens arrangører og følge med på den anden side.

– Du er pinlig med din falske spillen smart og problematiske kropsidealer (Modeugen red.). Alle ved sgu da, at coolness kommer indefra.

Hvordan arrangementet har taget den ‘konstruktive kritik’, meldes der ikke om.