Det er ikke helt slut med ‘Badehotellet’.

Det afslører Morten Hemmingsen, som spiller Morten Enevoldsen i den populære serie.

Badehotellets allerførste afsnit rullede over skærmen den 30. december 2013. Siden er det nu blevet til 10 sæsoner, hvor den tiende og allersidste har premiere den 3. marts på TV 2 og TV 2 Play.

Det er meddelt at den tiende sæson endegyldigt bliver den sidste. Men for Morten Hemmingsen, der har spillet med i serien siden første sæson, er det ikke helt slut.

Man kan nemlig opleve Morten Hemmingsen, når han holder foredrag.

“Kom i godt selskab med Morten fra Badehotellet. Få et unikt indblik i Morten Hemmingsens arbejde med Badehotellet og karakteren Morten Enevoldsen. I foredraget fortæller Morten om, hvordan serien bliver til. Både med anekdoter fra optagelserne, og arbejdet med karakteren Morten, der går fra husmandssøn over skibsreder til aktiv frihedskæmper. Undervejs synger Morten nogle af seriens – og tidens – sange, og vi tager en fælles snak om serien og dens budskaber,” sådan skriver Artebooking om Morten Hemmingsens foredrag.

Ifølge hjemmesiden, vil Morten også fortælle ‘alt det du ikke vidste om Badehotellet. Sjove og spændende historier og smukke billeder’.

Morten Hemmingsen spiller i Badehotellet Morten, som bor i huset ved siden af Badehotellet. Det viser sig, at han søn af Molly, som har hotellet. Senere i serien overtager stuepigen, Fie, hotellet. Hun bliver gift med Morten, og senere i serien flytter de til London, hvor Amanda overtager hotellet.

Hvordan serien slutter har seriens mange fans ventet længe på at finde ud af, og nu er ventetiden snart slut.

Du kan stadig se de tidligere sæsoner af Badehotellet HER på TV 2 Play.