Det hang i en tynd tråd, og de vidste ikke, om det ville lykkedes.

Badehotellet ruller netop nu over skærmen på TV 2. De to første afsnit af sæson 10. er nu blevet sendt, og begge gange har Badehotellet banket alle de andre programmer, med deres imponerende seertal.

Serien rullede over skærmen for allerførste gang i 2013, og i 2024 vil det sidste afsnit rulle over skærmen.

Mange af seriens skuespillere har været med gennem hele serien, blandt andet Lars Ranthe, Amalie Dollerup, Cecilie Stenspil og mange flere.

Blandt andet også Bodil Jørgensen, som spiller Molly Andersen i serien.

Især i seriens første sæsoner havde hun en stor rolle, hvor Molly var hotelbestyrer. Efterfølgende overdrager hun ansvaret for hotellet til Fie og senere overtager Amanda. Men nu fortæller Michael Bille Frandsen, som er producer og som har været styrmand på seriens i alt 64 afsnit, at det på et tidspunkt hang i en tynd tråd med Bodil Jørgensens rolle Molly.

Det var tilbage i sommeren 2014, hvor optagelserne til Badehotellets anden sæson skulle til at begynde, at der skete noget frygteligt.

Her kom Bodil Jørgensen nemlig ud for en frygtelig ulykke, under indspilningen af en ‘Far til fire’-film blev hun kørt over af en traktor, hvilket sendte hende på hospitalet i respirator.

“Vi vidste jo ikke, om hun kom tilbage. Der hang vi lidt i en tynd tråd i forhold til hende,” fortæller Michael Bille Frandsen til B.T.

Han fortæller at de satsede alt og håbede på, at hun kom tilbage. Og det gjorde hun heldigvis – men det var ikke uden udfordringer.

De scener hvor man kunne se Bodil Jørgensens ansigt måtte udskydes, og der blev brugt en stand-in til flere scener, hvor hun skulle stå med ryggen til og som kunne hjælpe med replikker.

Du kan se Badehotellet på TV 2 Play og TV 2 kl. 20.00 hver søndag.