De to skuespillere kunne endelig gå ned af kirkegulvet – på en måde

Så skete det endelig.

Vi skal helt tilbage til 2017, og et smuttur til vores svenske naboer, hvor skuespilleren Jens Jætter-Lassen fik stillede det store spørgsmål til skuespilkollegaen og kæresten, Neel Rønholt.

Under et romantisk ‘getaway’ på et spaophold i Sverige, havde Lassen i smug pakket en forlovelsesring med i bagagen, og det blev heldigvis et ‘ja’ fra Rønholts side.

Lassen, som danskerne blandt andet kender som musikeren Jesper fra hitserien ‘Badehotellet’, kunne derfor glæde sig til at kalde Rønholt, som danskerne kender som Sibylle Weyse i samme TV 2-serie som Lassen, samt andre landeplager som ‘Tinka’-julekalenderne og ‘Sygeplejeskolen’, som hans kommende kone.

Men parret har i dén grad ikke haft travlt med at nå ‘de store punkter i livet’, så som et bryllup.

Rønholt og Lassen mødte hinanden i tidernes morgen på teaterskolen, og har siden da været uadskillelige i 16 år. Der skulle derfor gå mere end halvandet årti efter kærligheden begyndte at blomstre, samt 6 år efter at ringen kom på fingeren, før kirkeklokkerne kunne ringe.

Men tydeligvis ønskede parret ikke blot, at ceremonien skulle være lille og intim, men også at det danske sommervejr skulle nydes til fulde.

Brylluppet fandt sted i det fri, hvor bruden var iført en nydelig og praktisk kjole, der faldt godt ind i sommerens sol.

– Igår sagde Jens og jeg JA til hinanden efter 16 års kærlighed. En magisk dag, lyder beskrivelsen fra Rønholt på billedet hun lagde op på hendes officielle Instagram-profil.

Hun advarer samtidig hendes 149.000 følgere om, at der i de næste dage vil komme ‘bryllups-spam’ på hendes profil.

Udover hinanden deler parret også livet med deres to døtre, Ellen på otte år, og Franka på fem år.

Du kan se billederne af det nygifte par her: