Frederik Fabricius havde ikke held med at finde den evige kærlighed – eller at overholde produktionens regler

I tirsdagens afsnit af ‘Bachelorette’ hev Julie og Mette de fem heldige fyre med på date, som de ønskede at se mere til.

Dermed blev det bev den 33-årige Frederik Fabricius, der måtte trække det korteste strå, og forlade programmet.

– Min umiddelbare vurdering er, at det kunne sgu heller ikke være andre end mig på dagen (…) Det var ikke lige den bedste måde, jeg fik præsenteret mig på. Men det var sgu også et svært format at vænne sig til, i hvert fald for mig, det der med at være i sådan en kunstig ramme med alle de kameraer og folk, man skulle forholde sig til samtidig med, man skulle være sig selv. Det kunne jeg mærke, jeg havde svært ved fra starten af., fortæller den håbefulde romantiker til Realityportalen.

Men noget tyder på, at Frederik ikke var klar til at tage hjem – i hvert fald ikke, hvis man tænker på den besked, de seks kærlighedssøgende mænd havde fået inden pigernes afgørelse.

Inden daten fandt sted, havde de seks håbefulde fyre fået at vide af produktionen, at de skulle pakke deres kuffert, i tilfælde af at de to bachelorettes valgte at takke af til den uheldige mand.

Og det viser sig at Frederik ikke kun var upopulær blandt de to piger, men også produktionen.

– Jeg var jo så overbevist om, at de fakede det, så jeg pakkede ikke mine ting. Jeg var sådan: ‘Jeg pakker sgu det mest nødvendige, det kan være, jeg skal være på et eller andet hotel i nogle timer’, fortæller Frederik og uddyber:

– Jeg fik ikke pakket halvdelen af mine ting. Alle mine toiletsager, meget af mit tøj, mit pas og alle mine hævekort lå stadig i villaen. Så de måtte sende nogen fra produktionen ned til mig dagen efter og aflevere det, før jeg kunne komme hjem. For de mente det sgu.

Den udstemte mand fik derfor ikke lov til at komme ind i villaen og hente sine resterende ejendele, før han skulle hjem til Danmark.