Nu bryder Philip tavsheden efter bruddet med Frederikke.

Frederikke og Philip, hvis kærlighed blomstrede foran kameraerne på Den Dominikanske Republik i TV 2-programmet ‘Bachelor’, har annonceret deres brud efter to år sammen. 

Parret delte nyheden gennem et Instagram-opslag, hvor de udtrykte, at selvom de har haft to fantastiske år fulde af uforglemmelige oplevelser og har overvundet både store og små udfordringer sammen, har de indset, at de ikke længere skal være kærester. 

Frederikke har siden bruddet delt en opdatering på Instagram, hvor hun har gjort status på følelserne omkring parrets brud.

Og nu er det Philip som bryder tavsheden.

“Det har været én af de klart hårdeste og mest tankekrævende beslutninger at træffe, og processen op til dette har været længere tid undervejs,” skrev han ifølge HER & NU i en story på sin Instagram-profil i weekenden, hvor han også skrev:

“Den sidste uge har været en følelsesmæssig rutsjebanetur, dag ud og dag ind, og derfor har det været tidspunktet til at forstå samt arbejde med mine følelser og genfinde mit overskud. Jeg har haft brug for alenetid, siden vi postede opslaget, for at finde mig selv i en ny og anderledes hverdag. En hverdag, jeg så småt er ved at blive glad for igen.”

Philip skrev også, at rutsjebaneturen med de forskellige følelser ikke er slut endnu, men at han vil give alle følelserne plads, og at han er glad for at blive denne erfaring rigere.