Hvad man ser på TV er ikke den sandfærdige portrættering, mener deltageren.

Hvis du så med, da fjerde afsnit af DR-formatet ‘Gift ved første blik’ rullede over skærmen, så er du helt sikkert blevet bekendt med Martin Dirch Brodersen.

Du har i hvert fald hørt ham tale om trafikken i Rom, hvor han, sammen med sin nye kone, Pernille, var rejst ned, om sine børn samt om meget, meget mere.

“Martin tænker hele tiden, og så snakker han. For han siger faktisk alt, hvad han tænker – højt,” kommer det fra hans spritnye kone, Pernille Mikkelsen, i denne uges afsnit.

Men det er en falsk version af ham, som DR har sat sammen, mener Martin Dirch Brodersen.

“Det er mega irriterende, at DR fremstiller mig som bad guy. Jeg bliver fremstillet, som om det kun er mig, der taler. Men det er forkert og det er ikke et fair billede,” udtaler han ifølge B.T., hvorefter han fortsætter:

Optagelserne blev skudt i gang allerede i april måned og stoppede for blot 12 dage siden.

I den forbindelse fortæller Martin, at han har forståelse for, at det kun er en brøkdel af materialet, der kommer med i udsendelserne, men at han fortsat mener, at DR fremstiller et usandt og uretfærdigt billede af ham.

Ifølge den 46-årige lavede Pernille Mikkelsen og han nemlig en klar aftale på deres første dag som ægtefolk:

“Lige da vi var blevet gift og sad i kareten, sagde Pernille: ‘Nu tager vi alt om dig i dag, og så taler vi om mig i morgen.”

Parret var dagen efter brylluppet på deres første date, hvorfra DR udelukkende brugte klip af parret, der viste, hvordan de havde problemer med at samarbejde om skattejagten.

Derimod blev der ikke vist billeder fra frokosten, hvor Martin fastholder, at han overholdt sin del af aftalen.

Den 46-årige fredensborgenser var godt tilfreds med de første to afsnit af DR-programmet, man han synes at tredje og fjerde afsnit har vist en kedelig side af dette års ældste ægtepar.