Den ikoniske actionhelt afslører hvordan han har overkommet stort problem, der har forfulgt ham siden barndommen

Actionfilmlegende, syvdobbelt Mr. Olympia-vinder, guvernør i Californien.

‘Arnolden’ har rigelig med storslåede begivenheder at kunne se tilbage på i hans 76 år lange liv.

Hvis du derfor er en af dem der ikke kan få nok af Arnold Schwarzeneggers spændende livshistorie, og måske godt kunne tænke dig et par tips fra manden der har levet “den amerikanske drøm”, så kan du glæde dig til efteråret ruller ind.

Til oktober udkommer hans selvhjælpsbog “Be Useful” (på dansk “vær nyttig”, red.), og i den forbindelse skal en lydbog naturligvis også indtales, for dem der trives bedre med ordene igennem høretelefonerne end i bogens sider.

Arnold selv har fået fornøjelsen af at indtale lydbogen for de spændte ‘læsere’ – selvom det uden tvivl er en større fornøjelse for personerne på den anden side, end for manden bag mikrofonen.

I et opslag på hans officielle Facebook-fanside fortæller Schwarzenegger om, at han ville ønske at han kunne fortælle, hvor stor en oplevelse det er at kunne oplæse sine enge ord. Men i virkeligheden er det en grufuld opgave han har fået i hænderne.

Det skriver BILLED-BLADET.

– Her er min hemmelighed: Jeg er en frygtelig læser. De talte ikke om indlæringsvanskeligheder i Østrig i 1950’erne, så det meste af tiden, da jeg blev bedt om at læse højt i klassen, var det bare en katastrofe, og jeg fik et smæk med linealen. Men nu ved jeg, at jeg er ordblind, skriver han i opslaget.

Man kan derfor undre sig over hvordan en mand der har dedikeret størstedelen af hans liv til at læse replikker til film, eller notater inden politiske taler, har overkommet indlæringsvanskelighederne. Men det har han en simpel, dog tidskrævende, løsning på.

Han læser teksten gang på gang på gang, indtil det sidder på rygraden.

Det samme gjorde sig gældende ved indtalingen af lydbogen, hvor han bruger sine egne gode råd fra bogen selv.

– Jeg lod mig frygte det og brokke mig et øjeblik, men så tvang jeg mig selv til at gå i gang, for benægtelse ville ikke få det optaget, skriver han i opslaget.