Ariana Grande opfordrede sine fans til at “være mere venlige”. Det skete efter et foto af hende i London fra weekenden vakte ‘bekymring’ hos flere fans for hendes helbred.

For sangerinden var ‘bekymringen’ dog mere et udtryk for udskamning af hendes krop. Derfor følte hun sig nødsaget til at lægge en TikTok online, hvor hun kunne adressere folks kommentarer.

Den 29-årige sangerinde brugte 3 minutter på at opfordre andre til at “kommentere mindre på folks kroppe”, selvom det måske godt kan være velment.

Opfordring kommer efter, at popstjernen, der er lidt over 150 centimeter høj, og hendes medstjerne i musicalen “Wicked”, Cynthia Erivo på 36 år, begge blev fotograferet til en koncert i London.

Fans antydede derefter, at Grande havde tabt sig. På billederne, der blev taget, ses hun iført en oversized pink jakke og hvide støvler med høje hæle.

Bl.a. lavede en fan en TikTok, der udviser bekymring over sangerindens “tynde” udseende. Videoen fik mere end 1,6 millioner visninger, og den inkluderer også ældre billeder af Grande, der skal understøtte påstanden om, at hun “altid har været tynd.”

“Sundhed kan se anderledes ud,” siger Grande i sin egen TikTok, hvor hun også fortæller, at hun i flere år har søgt efter at ligne en version af sig selv, der ikke nødvendigvis har været den sundeste udgave af hende.

Dermed opfordrer hun også sine fans til at træde varsom og udvise forståelse for, at sundhed kan se forskellig ud for forskellige mennesker.

Se Ariana Grandes video her: