Nu lyder der en efterlysning fra en af Danmarks mest folkekære tv-værter.

Danskerne kender Peter Ingemann fra en lang række programmer på TV 2, blandt andet ‘Størst’ – som der snart kommer nye programmer af – samt en række programmer som eksempelvis ‘Ingemann og Vestkysten’, hvor han kører landet tynd på sin Puch Ponza.

Og nu har han altså brug for danskernes hjælp.

Vi kender sikkert alle sammen det, at vi kommer til at tænke på, hvad der mon er blevet af gamle kolleger eller venner. Det har også ramt Peter Ingemann, som via sine sociale medier efterlyser en gammel kollega.

“Jeg søger en gammel kollega, som jeg arbejdede sammen med på et cafeterie – lidt udenfor Spjald, Vestjylland – i 1994-1995,” lyder det fra Peter Ingemann, som fortsætter:

“Jeg er ret sikker på hendes navn er Belma. Hun var en superdygtig, sød og professionel kollega. Belma var kommet til Danmark som flygtning pga af den forfærdelige borgerkrig, der udspillede sig på Balkan i starten af 90erne. Jeg mener at Belma boede i området omkring Skjern-Ringkøbing, og blandt meget andet var skarp til Taekwondo,” mindes han.

Det er i forbindelse med research på et nyt program, at Peter Ingemann gerne vil genforenes med sin game kollega fra cafeteriet.

Han lover desuden, at han altså kun har gode hensigter – og han håber selvfølgelig på, at hans efterlysning når ud til Belma eller nogen som kender hende.

Du kan se hele opslaget herunder: