Den danske TV-vært og sangerinde deler den store dag med hendes følgere

Konfirmationstiden er ved at være forbi, og billeder af fine, velklædte, unge mennesker er blevet delt flittigt på de sociale medier.

Én der også er blevet konfirmeret er Annette Heicks søn, Storm, og nu hylder den stolte mor sin yngste i et fint opslag på Instagram.

“Igår blev fine Storm konfirmeret. En flot flot ceremoni i Sorgenfri Kirke, hvor konfirmanderne både havde skrevet en bøn i fællesskab og en salme, og de skulle læse op og deltage aktivt i den halvanden time, vi var i kirken. Det var med gamle og nye salmer, popmusik, videohilsner og klapsalver. Og vi forældre skulle også synge for ungerne. Gode, smukke budskaber. Wauw! @sorgenfrikirke byder på et dejligt fællesskab i et vigtigt rum. Tak,” skriver hun i opslaget og fortsætter:

“Storm havde forberedt den sødeste tale, og vi andre kunne bare betragte denne unge mand, som han er blevet til på ganske kort tid. Han lever et priviligeret liv, men kors hvor er han dog taknemmelig og bevidst om de goder, han har. Alle burde have en Storm i deres liv. Kærlighed, trofasthed og stålsat vilje har han til overflod. Tillykke til Storm. Og tillykke til alle de andre konfirmander. Vi hepper på jeres generation.”

Alt tyder på, at familien havde en helt fantastisk dag- også selv om farmand- kokken Jesper Vollmer, pådrog sig en ret slem brandskade.

Han kom nemlig op og toppes med en varmepumpe. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Kokken fortæller, at han skulle slukke varmepumpen, men væltede og tog fra med kanten af sin hånd på varmepumpen, som ikke ligefrem er kølig.

Til SE og HØR fortæller han heldigvis, at det går den rigtige vej med hånden, og at han plejer den med en tur i poolen samt kolde Sun Lollys.

“Eliot har lige råbt ‘stop nu med at vise den klamme hånd frem’. Men de skal jo følge med i fremskridtene ikk? Og så er det lidt sjovt at se dem vride sig,” har kokken sagt til mediet.