Nu er hendes kontroversielle opslag stormet af kommentarer.

Nogle film hører bare julen til, og en af de mest ikoniske julefilm er Love Actually med blandt andre Hugh Grant i en af hovedrollerne.

Annette Heick forstår dog ikke hypen omkring denne julefilm. Med fare for at fornærme filmens mange fans, har hun nu delt et opslag på Instagram for at forstå, hvorfor folk synes så godt om den.

Det skriver Billed-Bladet.

“Prøv lige at forklare mig, hvorfor den er god!!?,” skriver Annette Heick, der er datter af de to underholdningslegender Keld og Hilda Heick, i opslaget og fortsætter:

“Vi følger en række personer, vi angiveligt skal synes om – og lad mig lige liste op: en far, der netop er blevet enkemand, og som projicerer en vanvidsromance over i sin 11 årige søn. En premierminister, der er så useriøs, at han får Boris Johnson til at fremstå som en ægte statsmand. En ung fyr, der stikker kniven i ryggen på sin bedste ven og erklærer sin kærlighed til den kvinde, som bedstevennen lige er blevet gift med – hun replicerer i øvrigt med et kys!? Og så er der ægtemanden, der forærer sin elskerinde et guldsmykke uden at fortryde eller sige undskyld til sin hustru. For ikke at nævne den unge englænder, der rejser til USA, hvor han ved ankomsten møder fire drømmepiger, som omgående synes, han er fantastisk. Det er svært at komme i tanker om et scenario, der er mere usandsynligt. Så hvem er der egentlig tilbage, som fremstår bare nogenlunde sympatisk? Det var godt nok en vild oplevelse at se den film, som folk af uforklarlige årsager forguder. Men jeg hører da meget gerne modargumenter!!”

Inden for blot én dag har opslaget fået 230 kommentarer, hvoraf de fleste er modargumenter.

“Fantastisk film, som handler om mennesker….britisk humor, når den er bedst.. jeg griner og græder …nyder musikken.. og tænker; at alt nok skal gå godt.. der er håb og kærlighed forude…,” lyder det blandt andet fra en bruger, mens en anden skriver:

“Fordi alle de historier der er i den her film, er umådeligt dejlige når den ender + at engelsk humor skal kunne forståes hvis og når man ser den! Hell yes der er mange usympatiske mennesker, hvis det er det man først øjner. Og – filmen er fuld af SYMPATISKE. Humor i særklasse.”

Dog er der også brugere, der deler Annette Heicks holdning.

“Jeg tror jeg elsker dig! Jeg har det på nøjagtig samme måde. Forstod simpelthen ikke ikke den film og synes alle opførte sig SÅ mærkeligt. Den eneste jeg husker som nogenlunde sympatisk var vist ministerens sekretær. Men tænkte at det nok var mig der ikke fattede en ski’,” skriver en bruger.