For to år siden fik hun konstateret kræft. Nu fortæller værtinden hvordan det går hende i dag.

I begyndelsen af 2021 fik tidligere vært på ‘Vild med dans’, Andrea Elisabeth Rudolph en trist meddelelse, da hun fik konstateret brystkræft.

Heldigvis kunne Andrea kureres, og har nu været kræftfri i et års tid.

Det har dog taget en del tid at komme sig over kræftforløbet, fortalte hun for nylig, da hun var en del af gæsterne hos “Mads og A-holdet”, som udkommer på Podimo.

– Jeg har det bedre end hvad jeg har haft i to år. Det er to år siden, at jeg blev syg med brystkræft, og jeg har været kræftfri i over et år. Jeg har det så godt lige for tiden. Jeg er rigtig glad, fortalte hun.

Andrea er så småt vendt tilbage til hendes virksomhed “RudolphCare”, men foruden venter hende også en operation.

Hun skal nemlig have foretaget en brystoperation, efter hun fik skåret en stor del af brystet væk i behandlingen for brystkræft.

Som et led i dette har hun forsøgt at tage på, så hun kan bruge fedt fra egen krop til det nye bryst.

– Jeg har prøvet at tage enormt meget på. Jeg skal have lavet en rekonstruktion af mit gamle bryst lige om lidt, og der ville det være dejligt, hvis jeg kunne flytte en god mavedelle op i mit bryst, sagde hun i podcasten.