For 12 år siden blev hun skilt. Men hvordan går det med kærligheden i dag?

Selvom hun har været et kendt ansigt i Danmark i mange år, så er Pernille Højmark i skrivende stund et stort omtaleemne hos flere danskere i disse dage. Dette skyldes hendes deltagelse i det populære TV 2-program “Forræder 2”, hvor skuespilleren gennem de seneste afsnit har formået at vække en stor interesse hos seerne. 

Undervejs i programmet skal deltagerne hele tiden forholde sig til, om de kan stole på deres med- og modspillere. Den opmærksomme seer har efterhånden nok lagt mærke til, at Pernille Højmark har haft svært ved at finde ud af, hvem hun skal stole på i programmet.

Situationen er dog en anden ude i det rigtige liv, hvor den 63-årige skuespiller lever et spændende liv, som har taget en bemærkelsesværdig drejning indenfor de seneste mange år. 

LÆS OGSÅ  Kræftsyge Esben Dalgaard: "Dét er jeg bange for"

Det skriver Alt for damerne.

Vi lever i en tid hvor datingappernes swipe-kultur hersker, og derfor står mange i deres modne alder over for den udfordring at finde kærligheden på ny. Pernille Højmark deler åbent ud af sine erfaringer med kærlighedslivet efter et langvarigt ægteskab og den efterfølgende skilsmisse.

For 12 år siden tog Pernille Højmark et stort skridt, da hun besluttede sig for at afslutte sit ægteskab med Jesper Rytkov. Nu, i en alder af 63, finder hun sig selv midt i en ny fase, hvor dating igen er blevet relevant.

Pernille Højmark reflekterer over de sociale barrierer og den forlegenhed, der ofte kan følge med det at søge efter en partner i en sen alder. “Nu går jeg ikke så meget i byen, så hvor fanden skal man egentlig støde på dem? Og hvis man går i byen, kan det også være noget tvivlsomt noget, man får støvet op,” siger hun og tilføjer, at tidligere tiders kontaktannoncer var forbundet med en vis pinlighed.

På trods af disse udfordringer har Pernille Højmark også givet sig i kast med den digitale datingverden gennem appen Tinder, selvom det hurtigt blev klart, at dette ikke var den rette løsning på problemet.

Men selvom nogle mennesker finder sig afhængige af kærligheden ved et forhold, så er Pernille Højmark ikke en kvinde, der lader sig slå ud.

Hendes selvstændighed og tilfredshed med at være alene er noget, hun værdsætter højt.

LÆS OGSÅ  Trækker overskrifter overalt: Helle Thorning-Schmidt mødte op til galla i gennemsigtig kjole

“Jeg har det også godt med at være alene, hvilket jeg tror er et superfedt udgangspunkt for et forhold,” siger hun og understreger vigtigheden af at have styr på eget liv, før man deler det med en anden.

Samtidig med at hun navigerer i kærlighedslivet, fortsætter Pernille Højmark med at engagere sig i sin skuespilkarriere. Som førhen nævnt er hun lige nu aktuel med anden sæson af det populære TV 2-program “Forræder”.