Den kendte TV-vært kalder sin sygemelding for “den største nedtur” i sit liv.

“Jeg var færdig. Jeg lå jo heldigvis ikke så lang tid, og nogle har været noget i gennem, der var meget værre, men for mig personligt var det den største nedtur, jeg har haft.”

Sådan lyder ordene fra Anders Breinholt i TV 2 Charlie-programmet ‘Deja-vu med Frøkjær”.

Her forklarer den kendte tv-vært om dengang i begyndelsen af 2020, hvor han måtte aflyse det eller stort annoncerede show med ‘X Factor’-værten Sofie Linde.

Det blev en aflysning, som han allerede dengang forklarede var grundet stress, men som han nu vælger at sætte flere ord på.

Her fortæller han til tv-værten Cecilie Frøkjær, at han op til showet havde haft gang i 15 forskellige projekter på samme tid, og at det hele bare blev for meget for ham til sidst.

“Du føler bare, du drukner hele tiden, fortæller Anders Breinholt om den følelse, stressen gav ham.”

“Og den druknefølelse havde jeg haft i årevis, når jeg kigger tilbage. Jeg havde i hvert fald haft den i et år,” fortsætter han.

“Så får man lige hovedet over vandet, og så er man ovenpå og knokler løs, og lige pludselig er det svært at trække vejret og se noget igen, og den kamp var der hele tiden, indtil det ikke gik længere.”

Natholdet-værten fortæller videre at han “lagde sig på sofaen” og fik hjælp af en psykolog til at komme ovenpå.

Desuden er han blevet bedre til at udvælge, hvilke projekter som han kaster sig over, så han ikke bare takker ja til alt, som bliver sendt hans vej.

Til Cecilie Frøkjærs spørgsmål om, hvordan han har det med at snakke om sin sygemelding fortæller han følgende:

“Det har jeg det fint med. Der er ingen skam over at have det sådan. Det er i virkeligheden skam ikke at gøre noget ved det.”

“Det er ikke et nederlag at erkende, at der er ting, man ikke kan klare. Tværtimod,” fortsætter han.