George P Wilbur var med til at skabe filmhistorie.

Michael Myers-skuespilleren George P Wilbur dør, da Halloween-medspilleren hylder.

Hollywood-stuntmanden George P Wilbur, berømt for at spille Michael Myers i Halloween-filmserien, er død i en alder af 81.

Hollywood-stuntmanden George P Wilbur, der spillede Michael Myers i Halloween-filmserien , var død i en alder af 81.

Med Halloween-stuntmanden Christopher Durand annoncerede nyheden på Facebook og skrev: “George P. Wilbur døde i aftes. George, du var en klasseskuespiller og elsket. Du vil blive savnet.”

George døde onsdag aften, hvor hyldest nu strømmer ind til stjernen.

Halloween: The Curse of Michael Myers manuskriptforfatter Daniel Farrands kommenterede: “Meget trist at høre om Georges bortgang. Han var sådan en venlig sjæl og et elsket medlem af Halloween-familien.”

Skuespiller Spencer Charnas tweetede: “RIP til en af ​​mine yndlings Michael Myers-skuespillere gennem tiderne, George P. Wilbur.

“En af de første gyserstjerner, jeg nogensinde har mødt, var George tilbage ved den originale Spooky World i 97′. En klasseskuespil og ægte legende.”

En fan skrev: “George Wilbur har altid været en af ​​mine yndlingsversioner af Michael Myers, og jeg er ked af at høre, at han døde.”

“Hvil i fred, George Wilbur. Halloween 4 og 6 er personlige favoritter,” skrev en anden.

En tredje fan hyldede George og skrev: “Hvil i fred til den store George P. Wilbur – legendarisk stuntmand og Michael Myers-skuespiller i #Halloween 4 og 6.

Georges karriere strakte sig over seks årtier, og han arbejdede på film, herunder Escape from the Planet of the Apes, Die Hard og Ghostbusters II.

Han arbejdede også på gyserfilm, herunder Poltergeist, The Silence of the Lambs og Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child.

For mange fans vil han blive husket som en af ​​de bedste skuespillere til at bære den ikoniske Michael Myers-maske i Halloween 4: The Return of Michael Myers og Halloween: The Curse of Michael Myers.

Stuntmanden startede sin karriere som stand-in-skuespiller for John Wayne efter at have arbejdet som statist i filmen El Dorado fra 1966.

George efterlades sin datter Gena Wilbur. 

Hans dødsårsag er endnu ikke bekræftet.