Amber Heard har anket sin dom i sagen mod Johnny Depp. Og nu har hun foretaget en stor ændring forud for sin ankesag.

Når Amber Heard på ny skal i retten med Johnny Depp, bliver det med en ny advokat. Denne gang bliver det nemlig ikke advokat Elaine Bredehoft, der kommer til at tale hendes sag.

LÆS OGSÅ: Beckham skylder gigantisk beløb

Heard har nemlig valgt at skifte hende ud, til trods for, at det var Elaine Bredehoft, der var hovedadvokat i retssagen mod Johnny Depp, som endte med at gå hele verden rundt.

Åbenbart mener Heard ikke længere, at det er Bredehoft, der er den rette til at forsvare hende, hvorfor hun har valgt at skifte hende ud. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Tingene faldt da heller ikke ud til Amber Heards fordel i den oprindelig sag. Her endte hun nemlig med at blive dømt til at betale 10,35 millioner dollars til Depp, hvilket svarer til 75 millioner kroner.

Beløbet blev dog gjort en smule mindre, da hendes eksmand tabte på et enkelt punkt, der medførte, at han skulle betale hende 2 millioner dollars.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker død: Blev kun 32 år

Heard har dog meldt ud, at hun vil anke sagen, og til dette formål skulle hun have hyret David L. Axelrod og Jay Ward Brown til at repræsentere hende.