Amanda Bynes er blevet sat på en 72-timers hold efter at hun blev set løbe nøgen gennem Los Angeles gader.

Amanda Bynes er blevet anbragt på psykiatrisk hold, efter at hun blev fundet vandrende helt nøgen i Californien, bekræftede Los Angeles Police Department(LAPD) til Fox News Digital.

Politiet reagerede på et opkald søndag klokken 6:45 til en 36-årig kvinde, der stod “helt nøgen” på hjørnet af Vermont Avenue og 4th Street i Los Angeles.

LAPD bemærkede, at Bynes så ud til at “lide af en psykisk sygdom”, og baseret på udtalelser, hun kom med, blev den amerikanske skuespillerinde sat på psykiatrisk hold.

Selvom at betjenene ikke kunne uddybe udtalelserne, blev det bekræftet, at Bynes blev bragt til hospitalet.

At være i psykiatrisk hold er typisk en 72-timers periode, men varigheden kan forlænges, ifølge LAPD.

Nyheden om den tidligere Nickelodeon-barnestjerne kommer i hælene på hendes fravær ved 90’er Con-arrangementet i Hartford, Connecticut, denne sidste weekend.

Hendes tidligere “All That”-medspillere Kenan Thompson og Kel Mitchell delte en følelsesladet besked, da Bynes gik glip af cast-genforeningen.

“Jeg har lige bedt for hende,” sagde Mitchell under et interview med “Entertainment Tonight”.

“Det er fantastisk at se, at hun har det bedre, hvilket er fantastisk. Vi fortsætter bare med at bede for hende på hendes rejse, og det er besvaret bønner om, at hun har det meget bedre,” sagde han forud for nyheden om, at Bynes blev sat på en psykiatrisk hold.

“The Amanda Show”-stjernen aflyste sin 90’er Con-optræden på grund af en “ukendt sygdom”, ifølge mediet.

Bynes’ deltagelse i mediekonventet ville have været hendes første offentlige optræden, siden hendes otte år lange konservatorium sluttede i marts 2022.