Dronningen af reality er tilbage.

Amalie Szigethy, der blev landskendt i 2010, da hun medvirkede i reality-programmet ‘Paradise Hotel’, har to piger med Mikkel Skelskov.

Deres forhold har dog ikke været uden bump på vejen.

Parret, der har været kærester on/off de seneste år, endte i et gevaldigt drama i december sidste år. Her efterlyste Amalie sine to døtre, hvor hun forklarede, at Mikkel Skelskov uden aftale havde hentet de to døtre og var taget på ‘lang juleferie’

Det skete i kølvandet på, at de to igen var gået fra hinanden.

I en længere periode kunne man følge dramaet tæt, via Amalies sociale medier, hvor hun lavede flere tårevædede opslag, hvor hun bad om hjælp til at finde sine piger og få dem hjem igen. Også politiet blev involveret i det store drama.

Til sidst kom Josephine og Hannah hjem igen, og kort tid efter besluttede begge forældre at trække sig fra de sociale medier.

Men nu, efter mere end fire måneder, fortæller den tidligere Paradise Hotel-deltager og Forsidefrue til SE og HØR, at hun snart er tilbage på Instagram.

“Det er sådan noget som vægttab, børn, mode og mænd. Og i øvrigt de almindelige ting, som foregår i mit liv. Instagram vil fortsat fungere som min dagbog og alt, hvad jeg tidligere har lagt op, er der stadig,” forklarer hun til SE og HØR og understreger:

“Jeg har intet slettet. Alt kommer frem.”

Genaktiveringen af hendes Instagram-profil har dog ikke været uden udfordringer, som Amalie Szigethy søndag delte på sin Facebook-profil og samtidig bad sine venner om hjælp:

‘Desværre har jeg bøvlet med min Instagram profil i 3 uger og den kan ikke genaktiveres før Instagram vender tilbage til min mail. Instagram oplyser at der vil gå 3-4 hverdage og har ventet i over 3 uger nu. Min profil er forbundet til denne Facebook profil og den findes og kan ses, men den vil ikke lade mig komme igennem selvom jeg har prøvet med adgangskoder på mail, telefonnummer osv. Hvem kan hjælpe mig?’