Realitystjernen Amalie får det fysisk dårlige ved tanken om, at hendes børn skulle gøre som hun gjorde.

Amalie Szigethy rullede ind over danskernes tv-skærme tilbage i 2010, da hun deltog i ‘Paradise Hotel’-sæson 6, som 18-årig.

Allerede tre år tidligere havde hun deltaget i skønhedskonkurrencen ‘Aquad’orable’, som også blev sendt i tv på TV 3.

Siden hendes deltagelse som både realitystjerne og også influencer på de sociale medier.

Men på trods af at Amalie lever af, at influere andre, så har hun ikke lyst til at influere sine egne børn til at skulle gå i hendes fodspor.

Det fortæller hun i et interview med mode-magasinet ‘Elle’ som bringer interviews med fem reality-stjerner, hvis liv er blevet ændret af at blive et velkendt ansigt blandt danskerne.

“Jeg fortryder ikke, at jeg sagde ja til at medvirke, men jeg er ikke sikker på, jeg havde sagt ja i dag. Det skyldes først og fremmest, at jeg er blevet mor. Bare tanken om at mine døtre skulle være med i et program som ‘Paradise Hotel’ kan gøre mig helt dårlig – jeg kan slet ikke tåle det. Jeg håber ikke, at de går samme vej som mig,” fastslår Amalie i interviewet.

Amalie bragte sine døtre på alles læber, da hun i midten af december måned efterlyste dem på Instagram, fordi at faren, Mikkel Skelskov, havde taget dem på en uplanlagt juleferie.

Efter en uge fik hun igen døtrene at se, da Familieretshuset gav hende midlertidig bopælsret. Siden da, har hun imidlertid nægtet Mikkel at se sine børn, men sagen er langt fra afgjort og stadigvæk i gang.