Ireland Baldwin, der er datter af den kendte skuespiller Alec Baldwin, har løftet sløret for en lykkelig nyhed.

Alec Baldwin har god grund til at trække en smule ekstra på smilebåndet for tiden. Hans datter, den 27-årige model Ireland Baldwin, har nemlig meldt ud, at hun er gravid med sit første barn.

LÆS OGSÅ: Piers Morgan hacket: Deler racistiske tweets

Det er den kendte skuespillers datter, der selv har løftet sløret for, at hun venter barn. Det har hun gjort i et opslag, hun har delt på det sociale medie Instagram, skriver Daily Mail.

Faren til barnet er den portugisiske musiker RAC, hvis borgerlige navn er Andre Allen Anjos.

Andre og Ireland har dannet par siden 2021. Det har de dog holdt godt skjult, for det blev først delt med offentligheden i juni sidste år, at de officielt dannede par.

Ikke nok med, at parret kan se frem til at blive forældre til deres første barn, så kan Alec Baldwin også glæde sig over, at hans datter er gravid. Det betyder nemlig, at han skal være bedstefar for første gang.

Den 64-årige skuespiller deler Ireland Baldwin med sin første kone, Kim Basinger. Han har derudover fået syv andre børn, som han alle har fået med sin nuværende kone Hilaria.

LÆS OGSÅ: Steven Tyler beskyldes for overgreb mod mindreårig

I september sidste år meldte Hilaria ud, at hun havde ført parrets syvende barn. I denne forbindelse blev det også gjort klart, at hun ønsker, at Alec Baldwin bliver steriliseret, hvorfor det tyder på, at der bliver lukket for babyfabrikken.