På trods af anklagerne om ufrivillig manddrab, genoptager skuespilleren optagelserne af ‘Rust’.

Rust vil genoptage optagelserne i foråret, hvor Alec Baldwin producerer og forbliver i hovedrollen på trods af at han er anklaget for ufrivilligt manddrab .

Den 64-årige skuespiller blev anklaget for to tilfælde af ufrivilligt manddrab af Santa Fe District Attorney’s kontor for Halyna Hutchins’ død.

Kinematograf Hutchins blev dødeligt skudt i en alder af 42, da en rekvisitpistol gik af under prøverne på settet til westernfilmen i oktober 2021.

Selvom det havde været rygter i januar, at Rust ikke ville blive lagt på hylden, er det nu blevet bekræftet, at filmen vil fortsætte, hvor en række originale besætningsmedlemmer vender tilbage til projektet sammen med instruktøren Joel Souza.

Med i produktionen vil sikkerhedsofficererne Gary Jensen og Paul Jordan fra Tenet Production Safety og produktionsdesigner Christine Brandt.

Produktionsselskabet sagde, at “på Hutchins’ foranledning og med hans velsignelse og støtte” vil filmfotograf Bianca Cline “fuldføre Halynas vision for filmen” såvel som at donere sin løn til velgørenhed til ære for hende.

Produktionen vil fortsat bruge fagforeningsmedlemmer og udelukke ‘enhver brug af arbejdsvåben og enhver form for ammunition’ fra sættet.

Souza sagde: “Selvom jeg er bittersød, er jeg taknemmelig for, at et strålende og dedikeret nyt produktionshold, der slutter sig til tidligere cast og besætning, er forpligtet til at fuldføre det, som Halyna og jeg startede.

“Alle mine anstrengelser for denne film vil blive viet til at ære Halynas arv og gøre hende stolt. Det er et privilegium at se det her igennem på hendes vegne.’

Den første af de to anklager, der blev rejst mod The 30 Rock-skuespilleren af ​​Santa Fe District Attorney’s office i sidste måned, kan omtales som ufrivilligt manddrab og kræver bevis for underliggende uagtsomhed.

Den anden sigtelse er ufrivillig manddrab i begåelsen af ​​en lovlig handling, som kræver bevis for, at der var mere end simpel uagtsomhed involveret i et dødsfald, og omfatter en skydevåbenforstærkning, som gør forbrydelsen strafbar med en obligatorisk fem års fængsel.

Men i sidste uge hævdede Baldwins advokater, at anklagen var ‘ulovlig‘, fordi en sådan forbedring først var blevet vedtaget i maj sidste år, syv måneder efter hændelsen fandt sted.

Tidligere på måneden anlagde slægtninge til Halyna også et nyt civilt søgsmål mod Baldwin.