Nu er der nyt besætningsmedlemmer som sagsøger… “Vi var der på dødsstedet!”

Nu er der tre besætningsmedlemmer, der siger, at de var på stedet, da Alec Baldwin eftersigende skød Halyna Hutchins, og de har netop anlagt en ny retssag.

De hæver, da det var en tragedie, som ventede på at ske.

Ross Addiego, Doran Curtin og Reese Price som siger, at de var henholdsvis dukkeoperatører, scenekunden og nøglegrebet om “Rust” – sagsøger Alec Baldwin og “Rust”-produktionen som helhed.

De hævder, at de var 3 ud af 7 personer i kirken, den dag hvor skyderiet fandt sted.

I dokumenter, indhentet af TMZ, siger sagsøgerne, at der var utallige sikkerhedsprotokoller, der blev overset fra toppen og ned gennem hele optagelsen, som de insisterer på førte op til drabet, og som de hævder rystede dem til deres kerne – følelsesmæssigt og mere.

For eksempel lægger de tre besætningsmedlemmer en stor del af skylden på, hvad de hævder var producenternes beslutning om at bruge “operable skydevåben” i løbet af 17 af de 21 planlagte filmdage.

På trods af muligheden for at bruge alternativer som replikaer, gummirekvisitter våben eller specielle effekter. 

De påpeger også mange påståede sikkerhedsgenveje på sættet som ikke korrekt at undersøge tidligere utilsigtede udledninger, som de siger, fandt sted før den skæbnesvangre dag.

Ikke nok med det, men besætningsmedlemmerne siger, at Alec og andre spolerede pochen med ansættelsen af ​​pansermester Hannah Gutierrez-Reed, selvom de siger, at hun “manglede væsentlig erfaring.”

Retssagen hævder også, at Dave Halls sprang over hvor gærdet er lavest, når det kom til sikkerhedsprotokoller. Og alligevel siger de, at Alec pløjede videre med dem alligevel … hvilket alt sammen førte til Hutchins død i 2021.

Sagsøgerne hævder også at Gutierrez-Reed fortalte Halls, at hun ikke havde haft mulighed for at tjekke pistolen, før hun afleverede den til Baldwin, og at Halls tog den og fortalte Alec, at den var “kold” uden at tjekke. Samme gælder for Alec.

Tvunget til at hjælpe

Da Halyna og instruktøren, Joel Souza blev ramt af kuglen under en teknisk prøve – hævder besætningsmedlemmerne, at de blev tvunget til at hjælpe.

Hvilket de siger, forfølger dem den dag i dag og har efterladt dem traumatiserede. 

Nu sagsøger de for uagtsomhed og forsætlig påføring af følelsesmæssig nød… og beder om uspecificeret erstatning.

Alec beskæftiger sig allerede med andre retssager fra denne saga – via andre besætningsmedlemmer – for ikke at nævne kriminelle anklager fra New Mexico … som han erklærer sig uskyldig i.