Derfor pressede tårerne sig på for den populære vært.

Selv de mest garvede værter kan vise deres sårbare sider for rullende kameraer.

I gårsdagens udgave af DR’s “Aftenshowet” hvor landets tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen medvirkede som gæst, tikkede en rørende besked ind, der fik værten, Mark Stokholm, til at kæmpe med tårerne.

Den aktuelle anledning til Poul Nyrup Rasmussens optræden på programmet var den nye dokumentarfilm “Nyrup – Signes far”, der dykker ned i den hjerteskærende historie om hans datter, Signe Nyrup Mollerup, der desværre gik bort i en alder af blot 24 år som følge af psykiske problemer.

Mark Stokholm havde planlagt at stille spørgsmål fra seerne til Poul Nyrup Rasmussen, men det var en besked fra en særlig seer, der bragte en dyb følelsesmæssig reaktion frem i studiet.

Beskeden kom fra en mand, der havde haft kontakt med Poul Nyrup Rasmussens datter under hendes indlæggelse på en lukket afdeling. Han delte, hvordan den tidligere statsminister næsten dagligt besøgte datteren og oplevede hende som en glad pige, der spillede guitar.

– Jeg skal lige samle mig. Jeg ved ikke, hvorfor at det er mig, der bliver så rørt nu, forklarede værten før han læste beskeden højt i et følelsesladet øjeblik.

Poul Nyrup Rasmussen udtrykte ønske om at komme i kontakt med manden bag beskeden, og DR har bekræftet, at de kan bistå med at oprette denne kontakt.

Du kan se den rørte Stokholm i klippet her: