Den 5. november sidste år døde Aaron Carter.

Den amerikanske musiker blev kun 34 år. Og efter et omtumlet liv, endte hans dage i et badekar i hans egen lejlighed. Da Aaron Carter døde, var der mange rygter i forhold til hans tidlige død. Disse rygter kan nu manes i jorden, idet Carters dødsårsag er blevet kendt for flere medier.

Ifølge Yahoo Entertainment druknede Aaron Carter efter at have taget receptpligtig medicin og inhaleret komprimeret luft. De medicinske undersøgelser i Los Angeles County har fastslået, at hans død var en ulykke.

De optegnelser, som Yahoo Entertainment har set, beskriver årsagen til Carters død som værende drukning. Det er sket på grund af virkningerne af difluorethan og alprazolam.

Difluorethan er en komprimeret gas. Aaron Carter var åben om sin afhængighed af at inhalere det. Det kendes også som “dusting”. Alprazolam, som er den generiske betegnelse, som bruges om f.eks. det receptpligtige Xanax, bruges til at behandle angst.

Mediet TMZ har fået fat i den fulde obduktionsrapport. Den hævder, at Carter var “handlingslammet i badekarret på grund af virkningerne” af stofferne. Han gled derfor under vand og druknede ved en fejl.

Flere af musikerens nærmeste tror dog ikke på det.

Melanie Martin, Carters eks-kæreste og mor til hans søn Prince, der er et år gammel, fortalte TMZ i samme forbindelse, at obduktionsrapportens resultater “ikke giver nogen endelig afklaring”.

“Den (rapporten red.) hævder, at døden skyldes drukning, men den tilføjer også, at han havde en T-shirt og en halskæde på i badekarret, hvilket ikke giver mening. Hvorfor skulle han være i et badekar med tøj på? Jeg er stadig i chok og savner stadig Aaron hver dag,” tilføjede hun.

Heller ikke Carters mor, Jane, har været sikker på, at sønnens død har været en ulykke.

“Jeg prøver stadig at få en rigtig undersøgelse i gang af min søns død,” skrev hun på sociale medier i forbindelse med, at hun viste billeder fra Carters hus.