Der er én særlig og meget striks regel, som alle skuespillerne skal følge når der optages til Badehotellet.

Badehotellet ruller over skærmen søndag aften, hvor det i øjeblikket er den tiende og sidste sæson, som seerne kan nyde.

Årstallet på Badehotellet er nu 1946, hvor Danmark befinder sig i efterkrigstiden. Da Badehotellet startede var årstallet 1928, og seriens karakterer har derfor været igennem en stor udvikling.

Læs også: Vanvittig forvandling: TV 2-stjerne viser vildt vægttab

Én af dem som har været hele vejen er Peter Hesse Overgaard, der spiller rollen som kontorchef Hjalmer Aurland.

Han fortæller nu til HER & NU at der var en særlig regel under optagelserne til serien, som kunne føles temmelig striks i starten. Men faktisk skulle det vise sig, at det slet ikke var så slemt.

Han fortæller nemlig, at skuespillerne skulle følge manuskriptet fuldstændig ordret. Hvilket var en udfordring, da der under ingen omstændigheder kunne improviseres.

“Man kunne slet ikke improvisere indimellem, som man jo ellers ofte gør. I starten kunne man godt føle, at det var lidt hæmmende, men så blev det med tiden en gave; at man ordret vidste, hvad det var, man skulle få til at leve,” fortæller han til mediet.

Det er Hanna Lundblad og Stig Thorsboe som er forfatterne bag serien. Oprindeligt var serien tænkt til fem sæsoner, men med den store succes fortsatte den til ti sæsoner.

Nu lakker det dog mod enden og den tiende sæson vil endegyldigt være den sidste.

Dog kan Badehotellets mange fans glæde sig til programmet ‘Sidste tjek ud fra Badehotellet’, som venter i maj måned.

Det kan du læse mere om her: TV 2 bekræfter dejligt nyt: ‘Badehotellet’ er alligevel ikke helt slut