Den tidligere verdensklasse-svømmer, Lotte Friis, har taget endnu et dyk ind i radioverdenen efter sin professionelle svømmekarriere. Siden 2018 har lyttere kendt hende som radiovært på DR’s “Formiddag på 4’eren”. Nu stiger hun imidlertid op på podiet som vært for sit eget program.

Det skriver BILLED-BLADET.

Efter en imponerende svømmekarriere valgte Lotte Friis i 2018 at dykke ned i radioværtsrollen på DR’s “Formiddag på 4’eren”. Hendes engagement i programmet har kun været afbrudt af en kort barselperiode. Men den erfarne radiovært har nu sikret sig et nyt professionelt eventyr.

Fremtiden for Lotte Friis er fortsat knyttet til DR, hvor hun nu får chancen for at lede sit eget program, der også vil blive udsendt på P4.

DR meddeler, at Lotte Friis vil være vært for programmet “For første gang,” der sender hver fredag fra kl. 14.00 til 16.00 og byder lytterne på en blanding af musik og samtaler. I hvert program vil Friis have en kendt gæst i studiet, hvor de diskuterer nye udfordringer, som gæsten står overfor. Ifølge DR kan det være nervepirrende at kaste sig ud i noget for første gang.

Selvom “Formiddag på 4’eren” fortsætter sin kurs, vil det nu være Louise Deruginsky, der overtager mikrofonen fra Lotte Friis. Knud Lind fortsætter som vært på programmet.

Lotte Friis’ nye program, “For første gang,” vil debutere på P4 fredag den 12. januar. Lyttere kan se frem til en spændende kombination af musik og samtaler, der sætter gang i weekenden.