Undervejs modtog de to venner en kærlig løftet pegefinger fra produktionen.

Sebastian Vistisen Toft på 31 år , og Martin Junkerby på 29 år, er et af parrene i TV 2-programmet ‘Først til verdens ende’.

Her kæmper de mod de andre par, om at komme først til målstregen i Bali.

De to venner har tidligere afsløret, at de havde forberedt sig så godt på programmet, at de allerede havde gættet destinationen inden afrejse.

Læs også: Geggo har droppet botox: Bruger i stedet dette ældgamle trick

Men undervejs på turen har de to også fået en løftet pegefinger af produktionen.

De to venner havde en god begyndelse på deres asiatisk eventyr. De nåede hurtigt frem til de indledende to checkpoints, hvilket betød, at konkurrenceelementet i starten dominerede deres oplevelse.

I programmets tidlige fase lagde de primært vægt på at konkurrere, hvilket fik teamet bag produktionen til at minde dem om vigtigheden af at nyde rejsen selv.

Læs også: TV 2 afslører: Har aldrig været højere

“Vi har løbende haft dialog med produktionsteamet, som på et tidspunkt påpegede, at vi skulle være mere opmærksomme på nuet og også huske at spise,” forklarer Sebastian. Martin tilføjer humoristisk: “De fortalte os, at vi havde midlerne til at spise bedre end det billigste – at vi faktisk også skulle nyde noget ordentlig mad, og ikke kun fra 7-Eleven.”

Det fortæller han til HER & NU.

Disse vejledninger fra produktionsholdet hjalp dem til at ændre deres fokus fra udelukkende at stræbe efter at være først, til også at værdsætte de mange oplevelser, de mødte på deres vej.