Nu er medaljen klar.

Det bliver et helt særligt Royal Run ’24, der finder sted 2. pinsedag i fem byer på tværs af landet. H.M. Kongen skyder årets motionsfest i gang i Fredericia, mens H.K.H. Kronprinsen for første gang i Royal Runs historie tager ud i landet for at besøge én af værtsbyerne og løbe med.

Og nu er der efterhånden ikke så længe til, og det betyder også, at Royal Run netop har præsenteret dette års medalje.

Det sker på Instagram.

“Årets medalje er klar!,” lyder det i opslaget som fortsættes:

“Medaljen er designet med en matteret plade af genanvendt akryl, hvor den flotte, blå kongekrone står ud og pryder i midten. Og på bagsiden er tilføjet endnu et lille minde, der giver en highfive til alle, der har gennemført og opnået en personlig sejr.”

“Vi glæder os meget til at kunne hænge medaljer om halsen på alle deltagere til dette års Royal Run den 20. maj,” lyder det til slut.

Det er sjette gang Hans Majestæt trækker i løbetøjet, når han endnu en gang står i spidsen for Royal Run, der i år har slået deltagerrekord med 95.000 solgte startnumre. Kongen begynder løbefesten i Fredericia og fortsætter efterfølgende i Aarhus og København/Frederiksberg.

I Fredericia, der for første gang er værtsby, er glæden stor over, at Royal Run begynder i den jyske fæstningsby.

”Vi glæder os helt utroligt meget til, at H.M. Kongen åbner løbet her hos os i den kongeligt anlagte by, Fredericia. Vi er godt i gang med planlægningen, og vi kan love en motionsfest ud over det sædvanlige,” siger Steen Wrist (A), der er borgmester i Fredericia Kommune.

H.M. Dronningen deltager også i Royal Run, når hun stiller til start i Kalundborg.

Du kan se medaljen herunder: