Meget tyder på, at prinsesse Kate i øjeblikket ikke kan få lov til at se sine tre børn.

I sidste uge lød der en overraskende melding fra det britiske kongehus. Meldingen lød på, at prinsesse Kate Middleton var blevet opereret i maveregionen.

Hvilken operation prinsessen præcist har gennemgået er ikke oplyst, men det blev derimod oplyst, at Kate Middleton skulle blive på hospitalet i 10 til 14 dage efter operationen.

Det blev samtidig oplyst, at prinsesse Kate ikke ville vende tilbage til sine kongelige pligter før efter påske. Derimod ville hun bruge tiden til at komme til hægterne igen.

Det oplyste Kensington Palace i en pressemeddelelse.

Operationen foregik på privathospitalet The London Clinic.

Men ifølge mediet People er det sådan, at når man bliver opereret her, så er det forbudt for børn at besøge pårørende på hospitalet, medmindre der foreligger en særlig tilladelse.

Det er på grund af risikoen for smitte og infektioner. Derfor ser det ud til, at Kate i øjeblikket ikke ser børnene meget.

Heldigvis venter der snart et gensyn med parrets tre børn, George, Charlotte og Louis, når prinsessen bliver udskrevet igen.

Prins William har i øjeblikket også ryddet kalenderen, så han kan støtte Kate i tiden efter operationen.

Kate er ikke det eneste medlem af det britiske kongehus som skulle opereres, også kong Charles skal opereres. Det meldte Kensington Palace også ud i sidste uge. Meddelelsen lød også på, at kongen skal opereres for forstørret prostata.