Trist nyt fra kongehuset.

Julen er en tid hvor familien kan være samlet – men selv royalt blod kan blive inficeret af COVID-19.

Norges kronprinsesse Mette-Marit har igen krydset stier med COVID-19 og er tvunget til at aflyse sit deltagelse i et planlagt julearrangement.

Den royale skønhed, der ellers skulle have spredt juleglæde i Slotskapellet i Oslo, blev i stedet ramt af den frygtede virus, og arrangementet blev aflyst i sidste øjeblik.

Det skriver det norske medie NRK.

Den 50-årige kronprinsesse, der sidste år også måtte kæmpe med COVID-19, skulle have deltaget i en julegudstjeneste arrangeret af hendes ægtefælle, kronprins Haakon.

Inviterede frivillige fra forskellige organisationer blev skuffet over at høre om aflysningen, der skyldtes kronprinsesse Mette-Marits positive testresultat.

Kommunikationschef Guri Varpe bekræftede den kongelige diagnose og forsikrede om, at kronprinsessen følger alle nødvendige sundhedsprotokoller.

Kronprinsessens kamp mod COVID-19 bliver fulgt nøje af både hendes tilhængere og bekymrede borgere, der håber på en snarlig bedring.

Arrangementets aflysning er et påmindelsessignal om, at selv kongelige ikke er immune over for pandemien, og at forsigtighed stadig er påkrævet.