Tiden udenfor tennisbanen er en kamp, som tennisspilleren har taget op.

Den danske tennisstjerne, Caroline Wozniacki, kæmper ikke kun på tennisbanen, men også mod sin kroniske sygdom, leddegigt.

Trods udfordringerne har hun formået at dominere på verdensscenen, og nøglen til hendes succes ligger i omhyggelig restitution og korrekt ernæring.

Wozniacki afslørede, at når hun ikke overholder sine rutiner, mærker hun straks konsekvenserne dagen efter.

Leddegigten rammer hende som en mur, og hendes krop føles som om den er blevet “kørt ned af en bil,” udtaler tennisstjernen.

“Der har været et par gange, hvor jeg ikke har gjort det ordentligt. Og så kommer det dagen efter, hvor jeg ikke har det godt, kroppen ikke har det godt og ikke har restitueret,” forklarer hun til Ekstra Bladet.

Den tidligere verdensetter understreger vigtigheden af korrekt ernæring og restitution for at opretholde sit høje præstationsniveau. Leddegigten og de fysiske udfordringer fra hendes imponerende karriere kræver ekstra opmærksomhed på kroppens behov.

“Min krop har brug for, at jeg spiser ordentligt og får gjort alle de rigtige ting. (…) Det har både noget at gøre med min sygdom, men også noget med at kroppen har været gennem ret meget i min karriere. Det tager bare lidt længere tid at restituere,” forklarer Wozniacki.

Selvom hun står over for fysiske udfordringer, fortsætter Caroline Wozniacki med at imponere på tennisbanen. I næste runde af Australian Open står hun over for den 20-årige russiske kvalifikationsspiller Maria Timofeeva. En kamp, hvor Wozniacki vil bruge sin vedholdenhed og omhyggelige restitution for at forfølge sejr og bevise, at intet kan stoppe hende, hverken på eller uden for banen.